2017-03-23 06:51:39• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Tegye félre a büszkeségét

Napi horoszkóp március 23-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Vízöntő jegyében áll. Felerősíti önben a hajlamot arra, hogy túl erősen azonosítsa magát a pillanatnyi érzéseivel. A szenvedély veszi át az irányítást az értelem felett, és ez persze jó néhány bonyodalomhoz vezethet…

Bika: IV. 20. - V. 20.
A jövőjével kapcsolatos problémák nyugtalanítják. Most valóban szüksége lehet a találékonyságára, hogy megtalálja az utat a gyakran egymással ellentétes érdekek között. Ha segítséget kell kérnie valakit, akkor tegye félre a büszkeségét!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Ha van valami, amit lomtalanítani, átböngészni, vagy feltakarítani kell, ha vannak területek az életében, ahol tisztáznia kell valamit, most van itt az ideje annak, hogy foglalkozzon ezekkel. Koncentráljon a lényegre.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Nyilas jegyében áll. Kreatív energiái mozgásba jönnek, sok ötlete lesz. Ha művészi módon ki tudja fejezni magát, ebből a kreatív lökésből rendkívül sokat tud majd profitálni. Kitűnően érzi magát, és egyik ötlete hamar gyümölcsözővé válhat.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Sokkal aktívabb, mozgékonyabb, mint néhány napja volt. Számtalan előnye van a gyors döntéseinek. Munkahelyén új feladatokat bíznak önre.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Nem minden ötletét tudja majd szabadon megvalósítani. Egy dolog előkészítése, amit a szívén visel, még sok idejét elveszi, de a végén minden rendbe fog jönni. Este készítsen egy illatos fürdőt magának, regenerálódjon egy kicsit.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Vegyes érzelmei támadhatnak egy szerelmi viszonnyal kapcsolatban. Megérzései meglepően erősek. Nehezen viseli el a rideg valóságot, de most nincs helye a struccpolitikának! Ne fusson olyan szekér után, ami nem veszi fel…

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Imád fontoskodni, és ma túlzásokba eshet. Nemcsak az a fontos, hogy mit mond, hanem az is, hogyan adja elő, figyeljen erre jobban. Környezete fenntartásokkal fogadja a közreműködését…

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold az ön jegyében jár. Még idejében vitt rendszert az életébe, ezért elsősorban önmagának köszönheti, hogy sikeresen jut túl egy megmérettetésen. Közelébe kerül egy nem mindennapi lehetőségnek, de azért legyen óvatos, precíznek kell lennie, ha sikert akar elérni.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Akiben eddig megbízott, ma csalódást okoz önnek. Utálja a felesleges perpatvarokat, de ezúttal lehetetlen kitérni előlük. Este menjen szórakozni, töltse társaságban az időt, ez jót fog tenni a lelkének.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Talán félreért valamit, vagy elfelejt egy fontos dátumot, minden esetre sikerül alaposan megsértenie valakit. Legyen őszinte, lássa be a tévedését! Ha őszintén bocsánatot kér, hamar elsimíthatóa dolog…

Halak: II. 19. - III. 20.
Ez lesz a hét legjobb napja. Ma sok minden sikerülhet, ami az előzőekben nem jött össze. Lendületben van, és este büszke lehet a teljesítményére. Délután kellemesen érzi majd magát, és sok új inspirációt is kap.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: